Disponibilitatea florilor in functie de anotimp

Ca urmare a promisiunii facute in articolul “Flori de sezon” revin de data aceasta cu o grupare a florilor in functie de anotimp, dar si cu florile pe care le gasim tot timpul anului. Astfel, in functie de perioada in care avem evenimentul, alegand florile disponibile in acea perioada, putem evita costuri suplimentare datorate extrasezonului.


Atelierul de creatie “Easter Craft”

Easter Craft

The Wedding Company te invita la un workshop de creatie.

Ce vei descoperi?
O atmosfera primitoare intr-un decor cochet.
Parfumul florilor de primavara si aroma cozonacului.
O latura creativa de care nu stiai si poate retrairea unei experiente din copilarie.
Interactiunea si socializarea cu alte persoane care iti impartasesc hobby-urile.

Ce vei face?


Flori de sezon

Sunt florile ”de sezon” solutia unui buget redus pentru nunta?

De multe ori, in cadrul intalnirilor pe care le avem cu viitoarele mirese, florile “de sezon” apar in discutie, atunci cand vine vorba despre bugetul alocat florilor pentru nunta.

Dar, ce inseamna mai exact flori “de sezon” ? Dintr-o credinta inradacinata in copilarie de gradina bunicii, sau din simpla evolutie a naturii, se observa o sezonalitate a florilor. Astfel, vederea primilor ghiocei ne vesteste venirea primaverii, alaturi de alte flori parfumate din acelasi anotimp: lalele, zambile, liliac, anemone, ranunculus, flori de cires.  Pentru vara reprezentative sunt: florile colorate, florile “de camp”, floarea soarelui, gura leului, hortensiile si gladiolele. Toamna gradinile sunt colorate de : dalii, crizanteme, carciumarese, macese si frunze ruginii.