Business Days 
 

Business Days este un eveniment dedicat mediului de afaceri, structurat pe conferinte, seminarii si sesiuni de networking interactive. Speakerii invitati sunt oameni importanti din domeniile care le reprezinta, pregatiti sa transmita experienta lor de viata celor care sunt la inceputul unei afaceri sau viseaza sa aiba propriul business. Evenimentul s-a desfasurat pe 10 si 11 Decembrie 2014 si a fost gazduit de Hotel Caro.

Marius Ghenea  

In cele doua zile s-au desfasurat multe conferinte, seminarii si sesiuni de networking. Este locul de intalnire al oamenilor de afaceri si de succes din Romania si din strainatate. Este prilejul excelent pentru sesiuni de networking necesare firmelor start-up si celor care vor sa devina antreprenori. Pentru noi este unul din proiectele din mediul business unde putem colora atmosfera formala si dress code-ul sobru, galbenul fiind culoarea principala.

Cum eram in prag de Sarbatori, am prezentat un semineu de Craciun decorat cu aranjamente cu brad natural, conuri, lumanari, globuri si ilex.

Business-Days-2014-TWC-000010

Partenerii evenimentului au acordat diverse premii pe baza unei tombole. Surpriza noastra a adus castigatorului Craciunul mai devreme in casa.

Premiu tombola

Multumim echipei Business Days pentru aceasta colaborare, Codruta Nicolesco si Genoveva Hossu, Patricia Zeru si George Acsente.

Multumim Valentin Dilta pentru fotografii si entuziasmul molipsitor.

Multumim speakerilor pentru informatiile noi, motivarea si descrierea unor experiente cu care poate nu ne vom intalni niciodata.

Lorand Soares Szasz

SHARING IS CARING !

Pe curand,

Andrei