Cum sa alegi buchetul de mireasa 
 

Buchetul de mireasa este accesoriul principal in tinuta de nunta completand-o si creand un tablou de neuitat atunci cand este bine ales.

Acesta da tonul cromaticii intregului eveniment, se regaseste in cocarda mirelui si isi va continua drumul catre o viitoare mireasa, daca il va prinde la sfarsitul evenimentului :).

Pentru alegerea buchetului, ne vom orienta dupa tipul rochiei alese, culorile si materialul acesteia, tematica evenimentului si locatia unde va avea loc. In functie de statura miresei, buchetul se va alege diferit. Buchetele pot fi realizate in culori pale, pentru o tinuta romantica sau in culori puternice cand dorim sa cream contrast ori cand miresele sunt mai indraznete. Textura buchetelor variaza de la omogen la mixat, de la compact la aerisit sau de la strans la curgator. Este important sa luam in calcul data cand va avea loc evenimentul, astfel incat compozitia buchetului sa fie formata din flori accesibile perioadei. Se pot realiza buchete cu flori care nu sunt in sezon, dar cu alte costuri.

In momentul in care va intalniti cu floristul, e indicat sa aveti fotografii salvate cu ceea ce v-a placut, fotografia rochiei si detaliile legate de eveniment. Astfel, dumneavoastra impreuna cu floristul veti face alegerea potrivita.