despre noi 
 

Ai ajuns la locul potrivit. Suntem o companie care a înţeles perfect ce înseamnă şi cât e de important un eveniment personal. Înţelegem că fiecare poveste e diferită, că gusturile nu se discută. Tocmai de aceea nu ne-am impus limite şi suntem deschişi la orice propunere pentru a vă îndeplini visurile.

Am învăţat că detaliile contează şi conturează frumos o poveste de iubire. Ştim că din fotografia unui final fericit nu poate lipsi o pată de culoare, un simbol, o floare, ceva vechi, ceva nou, ceva pentru sufletul vostru. Ştim că decorul ideal completează şi nu copleşeşte.

Am învăţat să ascultăm, să ne adaptăm, să vă ajutăm să aveţi un cadru construit pe măsură aşteptărilor voastre. Ne place să vă sfătuim pentru alegerile potrivite şi acceptăm cu entuziasm o provocare pentru a vă mulţumi. Specialiştii noştri ştiu exact cum să transpună în realitate dorinţele voastre, cu pasiune şi profesionalism.

Autentic // The wedding company from despa.florin on Vimeo.

Până azi am făcut sute de poveşti mai frumoase. Am creat sute de buchete din mii de flori şi am provocat tot atâtea zâmbete şi emoţii.

Dacă mai căutaţi stropul de magie care va face din evenimentul vostru un vis devenit realitate, aţi găsit locul potrivit.

Sunt momente cand aducem culoare si emotie. De Ziua Indragostitilor, Dragobete, 1 Martie si 8 Martie selectam cateva aranjamente florale originale si buchete ideale pentru daruit. De Pasti si Craciun pregatim workshop-uri de creatie pentru copii si adulti. Toate aceste informatii le transmitem prin newsletter, asa ca recomandarea noastra este sa va abonati.

Pentru abonare la TWC Newsletter, acceseaza acest link sau foloseste urmatorul formular: