Mariage Fest Ianuarie 2015 
 

Suntem foarte entuziasmati! The Wedding Company a participat pentru prima data la un targ de nunti, si anume Mariage Fest. In perioada 23-25 Ianuarie 2015, Palatul Parlamentului a fost gazda acestui eveniment.

A fost o saptamana mai mult decat dinamica pentru pregatirea recuzitei. Am facut probe peste probe, am scos printuri, am combinat culori si flori.

Cu o zi inaintea deschiderii am inceput pregatirile standului.

Conceptul propus ca decor l-am denumit “Vintage Botanical Garden”. Nunta in aer liber este foarte cautata in acest sezon, asadar am introdus mai multe elemente din natura. Crengile, muschiul si laditele stau la baza recuzitei. Am adaugat si cateva becuri carora le-am gasit alta intrebuintare :).

In aranjamentele florale am folosit in special zambile, musetel, scai color, trandafiri si ranunculus.

Pentru viitoarele mirese am pregatit buchete cu trandafiri, anemone, ranunculus si lalele.

Ce-a iesit la sfarsit ne-a depasit asteptarile. Paginile ingalbenite de carte si ilustratiile vechi de botanica cu flori si plante au transformat complet standul. Parca ne-am intors in timp, intr-o gradina plina cu parfumul florilor si al cartilor vechi.

Am atras multe priviri si aprecieri, inclusiv ale organizatorilor. Am primit diploma pentru “Perfection in Details”. Puteti urmari mai multe despre decorul si florile unui eveniment in interviul acordat pentru SaveTheDate.ro.

Am avut o experienta extraordinara. Feedbackul celor care ne-au admirat decorul a fost excelent. Ne bucuram ca am avut vizitatori din toata tara si nu numai.

Suntem optimisti ca “Viitorul e colorat”.

Mihaela si Andrei

Multumim organizatorilor, multumim Grace Couture Cakes pentru delicioasele macarons, multumim Valentin Razvan pentru poze si celorlalti care au contribuit la acest proiect.

Pe data viitoare,

Andrei